• Gratis verzending boven de € 100,-
  • Vóór 12:00 besteld, vandaag verzonden.
  • 100% Duurzame, natuurlijke materialen
Gratis verzending boven de € 75,-
Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden.
100% Duurzame, natuurlijke materialen
Onze Webwinkel is tijdelijk gesloten. Nieuwe bestellingen worden niet in behandeling genomen.

Herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je huis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Deze retourkosten worden verrekend met het orderbedrag en de verzendkosten. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@fairbabybeginnings.nl. Na ontvangst van je mail zullen wij je mail beantwoorden en zullen wij je verzoeken om de retour aan te melden via ons retourportaal: https://fairbabybeginnings.shipping-portal.com/rp/. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht.

De producten van NAÏF zijn een uitzondering op het herroepingsrecht indien de verzegeling is verbroken. Bij een niet verbroken verzegeling mogen de producten dan ook gewoon retour. Het herroepingsrecht komt pas te vervallen indien de verzegeling is verbroken.

Product ruilen?

Wilt je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@fairbabybeginnings.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Contact
Fair Baby Beginnings
Email: info@fairbabybeginnings.nl
Telefoonnummer: 085 0608068
Contact
Copyright © 2024 Fair Baby Beginnings
visa betalingmastercard betalingideal betalingsofort betalingKlarna betaling
Website door Webstrategen.
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram