• Gratis verzending boven de € 100,-
  • Vóór 12:00 besteld, vandaag verzonden.
  • 100% Duurzame, natuurlijke materialen
Gratis verzending boven de € 75,-
Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden.
100% Duurzame, natuurlijke materialen
Onze Webwinkel is tijdelijk gesloten. Nieuwe bestellingen worden niet in behandeling genomen.

Müsli

Müsli een merk onder de ambitieuze vleugels van Green Cotton

Green Cotton is een Deens textielbedrijf dat ecologie en duurzaamheid bovenaan de agenda zet. Green Cotton werd opgericht in 1986, toen het bewustzijn van duurzame produktie zich begon te roeren. Hier omarmde oprichter Leif Nørgaard deze agenda en kwam hij aan het hoofd te staan van een visie om de textielproductie milieuvriendelijker te maken. Tegen het begin van de jaren '90 had Green Cotton geholpen bij de verbouw van de eerste katoen die door een onafhankelijk instituut biologisch gecertificeerd werd. Van dit biologisch katoen maakten ze in 1991 's werelds eerste gecertificeerd biologisch T-shirt. Sindsdien is de productie van biologisch textiel gelukkig alleen maar vooruitgegaan, met een bewustzijn van zorg voor de hulpbronnen van de planeet en de invloed die we op het milieu willen hebben.

Müsli Assortiment

Müsli is een merk onder van Green Cotton dat in 2015 werd gelanceerd. De producten van Müsli worden gekenmerkt door begrippen als esthetiek, authenticiteit, harmonie en rustgevende charme. De kleuren zijn gedempt en de patronen zijn eenvoudig en mooi en kunnen gemakkelijk over elkaar heen gecombineerd worden en toch een rustige maar stijlvolle uitstraling vormen. Green Cotton maakt ook lifestyle en accessoires onder het merk Müsli, maar bij Fair Baby Beginnings richten we ons op hun kinderkleding voor de kleintjes (en hun ouders).

Müsli Producten

Copyright © 2024 Fair Baby Beginnings
visa betalingmastercard betalingideal betalingsofort betalingKlarna betaling
Website door Webstrategen.
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram