• Gratis verzending boven de € 100,-
  • Vóór 12:00 besteld, vandaag verzonden.
  • 100% Duurzame, natuurlijke materialen
Gratis verzending boven de € 75,-
Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden.
100% Duurzame, natuurlijke materialen
Onze Webwinkel is tijdelijk gesloten. Nieuwe bestellingen worden niet in behandeling genomen.

Wooly Organic

De oprichtster van Wooly Organic

Madara More is een moeder van twee zoontjes Henry en Daniel die de magie van de kindertijd vastleggen door wild en puur te leven. Als je kinderen hebt, heb je vaak automatisch ook veel spullen in huis. Maar het huis uit de jaren 90 vol polyester knuffels en plastic is voorbij. Madara More streeft altijd naar de beste spulletjes voor haar kinderen – van natuurlijke materialen, goede kwaliteit, modern design en gemaakt in een ethische omgeving. Wooly Organic is haar derde kindje dat is opgevoed met passie en sterke waarden in gedachten. Go Green, Love Design en Stay Local.

Ga groen

Alle materialen die Wooly Organic gebruikt zijn natuurlijk. 100% biologische stoffen, vrij van schadelijke gifstoffen, kleurstoffen of pesticiden. Vulling van 100% maisvezel, van nature hypoallergeen en antibacterieel.

Houd van ontwerp

Wooly Organic biedt moderne en minimalistische Essentials, die tijdloos en uniseks zijn, gemaakt met eenvoud, duurzaamheid en comfort in gedachten.

Blijf lokaal

Wooly Organic werd opgericht in Liepaja, de Letse stad Wind in de buurt van de Baltische zee, en wordt lokaal geproduceerd in een huiselijke fabriek door hooggekwalificeerde, harmonieus werkende gelukkige werknemers. Voor de toeleveringsketen van materialen kiezen ze alleen vertrouwde Europese fabrikanten om zo lokaal mogelijk te blijven, van draad tot verpakking.

Certificering

Wooly Organic is GOTS-gecertificeerd door de Soil Association Certification Ltd. onder nummer DK27596.

Hun missie

Wooly Organic hoopt dat hun duurzame ontwerp voor toekomstige generaties het bewijs zal zijn van het tijdperk waarin we nu leven, in een poging om een evenwicht te vinden tussen sociale, ecologische en economische aspecten.

Bedankt dat je een verantwoordelijke klant bent met een geweldige smaak!

Madara More oprichter van Wooly Organic.

Zie hieronder de hele collectie van Wooly Organic die bij Fair Baby Beginnings is te verkrijgen.

Wooly Organic Producten

Copyright © 2024 Fair Baby Beginnings
visa betalingmastercard betalingideal betalingsofort betalingKlarna betaling
Website door Webstrategen.
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram