• Gratis verzending boven de € 100,-
  • Vóór 12:00 besteld, vandaag verzonden.
  • 100% Duurzame, natuurlijke materialen
Gratis verzending boven de € 75,-
Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden.
100% Duurzame, natuurlijke materialen

Zsilt

Staat voor Circulaire producten voor kleine avonturiers.

Zsilt vindt het een goed idee om minder (nieuw) plastic te gebruiken en waar mogelijk plastic te vervangen door andere materialen en circulaire producten te maken. Tegelijkertijd is plastic voor sommige spullen zo’n handig materiaal, dat het moeilijk te vervangen is door iets anders. Dit geldt bijvoorbeeld voor strandspeelgoed. Daarom laat Zsilt, juist met strandspeelgoed zien, dat je hiervoor prima gerecycled plastic kunt gebruiken. Zelfs als je zoals Zsilt, het allermooiste, allerleukste en allerveiligste speelgoed van de wereld wilt maken!

Iedereen die bij Zsilt werkt is dol op het strand. Steeds vaker komen ze op het strand spullen tegen die er helemaal niet thuishoren. Stukken touw, piepschuim, visnetten en vooral héél véél plastic afval. Gewoon in de zee gegooid of daar per ongeluk terecht gekomen. Zonde, gevaarlijk, vervuilend en niet nodig. Want een groot deel van het door ons gebruikte plastic-afval kan prima hergebruikt worden. Zeker als je het meteen na gebruik zorgvuldig scheidt en ter recycling aanbiedt.

Nederland is koploper in de wereld als het gaat om het inzamelen, zorgvuldig scheiden en het verwerken van plastic afval. Dit feit heeft Zsilt gekoppeld aan de hun wens om samen en met zo veel mogelijk strand- en zee liefhebbers een duidelijk statement te maken tegen het plastic afval op onze stranden en zeeën. Zsilt vindt, dat als we echt serieus ‘tegen’ plastic in zee zijn, we ook anders met plastic ‘aan zee’ zouden moeten omgaan. Gewoon door kritisch te kijken wat we in onze strandtas stoppen, waar die spullen van gemaakt zijn, en hoe we daarin zo mogelijk verbetering kunnen brengen. Zsilt zet daarin een concrete eerste stap door Zsilt strandspeelgoed op de markt te brengen. Gemaakt van ons eigen, Nederlands huishoudelijk plastic-afval. Geproduceerd in Nederland, met de beste kennis en expertise op dit gebied. Ze maken de tofste, mooiste circulaire producten voor kleine avonturiers!

Iedereen die Zsilt-speelgoed koopt, weggeeft, gebruikt of promoot helpt dus mee om een nieuwe ‘gebruiksstandaard aan zee’ te realiseren. Duurzamer, schoner en leuker.

Zie hieronder de producten van Zsilt die bij Fair Baby Beginnings te verkrijgen zijn.

Zsilt Producten

Sorry, geen producten gevonden.
Copyright © 2023 Fair Baby Beginnings
visa betalingmastercard betalingideal betalingsofort betalingKlarna betaling
Website door Webstrategen.
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram