• Gratis verzending boven de € 100,-
  • Vóór 12:00 besteld, vandaag verzonden.
  • 100% Duurzame, natuurlijke materialen
Gratis verzending boven de € 75,-
Vóór 12.00 uur besteld, vandaag verzonden.
100% Duurzame, natuurlijke materialen

Over ons

Als je een kind hebt of zwanger bent is het leven is niet altijd even makkelijk

Ineens moet je rekening houden met een hoop extra dingen. Ook ga je veel nadenken over je kindje. Het begint als je zwanger bent Hoe wil ik de kamer inrichten? Wat heb ik nodig? Wat wil ik wel, en wat wil ik niet?

Je wil geen dingen die slecht of onveilig zijn voor je kleintje. Ook wil je natuurlijk geen spulletjes die je uiteindelijk niet leuk vindt. Je koopt een hoop, maar uiteindelijk trek je alleen aan die je kleintje fijn vindt zitten en je echt leuk vindt.

Voor jouw baby of kindje wil je alleen het beste

Dat betekent een kwalitatief goed product, dat goed blijft na veel wassen en waarin het kleintje zich comfortabel voelt. Helaas gaan veel producten snel kapot of zit de pasvorm niet meer goed.

De realiteit

Wat vaak voorkomt bij reguliere kleding is bijvoorbeeld drukknopjes die snel kapotgaan. Een ander voorbeeld is rompertjes. Na één keer wassen is het product niet meer wat je er van had verwacht.

Fast-fashion, wegwerpcultuur en massaproductie, jammer genoeg geldt dit ook voor de baby- en kinderkleding industrie. Het moet allemaal zo snel en goedkoop mogelijk. Dit heeft een enorme impact op het milieu. Ook zit er in reguliere kleding vaak chemische middelen. Dat vindt jouw kleintje niet zo prettig. Het zit niet fijn en kan irritatie opwekken, terwijl jouw kindje zich juist comfortabel wil voelen.

Een moeder met een droom

Ik ben Mayke, getrouwd en een moeder met een droom. Die droom is dat onze (toekomstige) kinderen ook nog mogen genieten van al het moois op deze wereld. Een baby heeft geen honderd outfitjes nodig. Kies bewust en kies duurzaam, dan maken we met zijn allen de wereld een stukje beter.

Het beste voor jouw baby, en stukken beter voor de wereld waarin jouw kleintje leeft.

Dat is de missie van Fair Baby Beginnings.

  • GOTS gecertificeerd
 
Opening Fair Baby Beginnings
visa betalingmastercard betalingideal betalingsofort betalingKlarna betaling
Website door Webstrategen.
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram